2018-05-21 05:25:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Lelki nagyvonalúság jellemzi ma

Napi horoszkóp május 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó planétája, a Vénusz a Rák jegyéből megpróbál önnek segíteni a vidám és barátkozó kedvét helyes mederbe terelni. Vigyázzon, önt környezete ügyesen kihasználja...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön titkos sorsterületén tartózkodik a Merkúr, ez nem éppen kellemes helyzet, mert ön igazán sokat szeret csivitelni és most ez az életterület magába fojtja a szót… Nem képes még barátainak sem elmondani, hogy hogyan érez. Ne zárkózzon be, próbáljon meg kapcsolatban maradni a világgal.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vénusz istennő beköltözött az ön első sorsterületére és innen osztja javait. Ha szeretne elmenni megszépülni, most azt simán megteheti, de ha csak egyszerűen társaságra vágyik, a Vénusz ebben is támogatja. Arra is nagyszerű alkalom, hogy este barátaival megigyon egy pohár sört.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Lelki nagyvonalúság, nemes büszkeség, pozitív hangulat jellemzi ma. Ön most megnyerően közvetlen, a szépség, a művészet ma erőteljesen érdekli, irtózik minden nem egyenes úttól, amit ígért, még ha kényszeredetten is, de betartja.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az önt uraló planéta, Merkúr ma a Bika jegyében áll, a kilencedik sorsterületén, ha kell, ma ön képes realitásokban gondolkodni, a meglévőre építeni, a kijelölt utat biztonsággal követni, előre látóan cselekedni, rendet teremteni. Ma éppen ezt a képességét fogja kamatoztatni.


Mérleg: IX. 23. - X. 

Az önre vigyázó Vénusz most a Rák jegyéből az ön hivatás területén próbálja meg jótékony hatását kifejteni. Mostanában minden gördülékenyen megy, főleg az ön pozitív kisugárzásának köszönhetően, kreatív művészeti témákkal kerülhet kapcsolatba üzleti vállalkozása vagy munkája során.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Partnerével újabban kissé borongós a hangulat, ennek legfőképp oka az ön elvárásainak be nem teljesülése. Ezért ön , türelmetlen és igen alacsony az önértékelése és ez fokozza az agresszivitását. Ez még abban is megnyilvánulhat, hogy passzív-agresszív magatartást vesz fel - ez esetben a passzivitás, mint az ellenállás köntösébe bújtatott agresszió, időnként dühkitörésekben nyilvánulhat meg.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma az ön harmadik sorsterületén helyezkedik el a Mars, ez önt némi filozofálgatásra sarkallja, na nem olyan csendesre, hanem harciasan szenvedélyesre, és addig-addig gondolkodik, hogy rájön minél kisebb a vágy uralma, annál nagyobb a szabadság, és hogy, az élet kizárólag visszatekintve érthető meg. Az elkötelezettséggel társuló hit, többleterőt biztosít és nem remélt támaszt nyújt.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Vénusz Istennő gondoskodik ma az ön párkapcsolatáról, egy esetlegesen új szerelem is feltűnhet a mai napon. Nyugodtan kezdeményezzen, a vonzalom kölcsönös. Mostanában minden jól megy embertársaival, még ha van egy –két nehezen orvosolható ügy, ön még azt is csuklóból megoldja.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön elő sorsterületén álló Mars még mindig kellemetlen fényszöget alkot az Uránusszal, nyugtalan, lázongó érzelmeit próbálja uralni. Legszívesebben szinte mindenkivel szembefordulna ma. A világ megváltoztatása helyett inkább önmaga változtatására törekedjen, a harag feldolgozásához őszinteségre van szükség. Kompenzáló hatásnak ott van az alázat, a józan ész és a tolerancia.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma kiváló hangulatban van, mert az önt uraló planéták pontos trigont alkotnak egymással, és ezt még Merkúr is megkoronázza, ezáltal egy csomó belső felismeréshez jut. Például az, hogy minden elért eredményéből hála és öröm származik, nem pedig büszkeség, mert az egy korlát, és ezt ön tudja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: